Altyapıda başarılı olan takım antrenörlerine özel uygulama

Altyapıda başarılı olan takım antrenörleri, U17 Avrupa Şampiyonası’nda misafir edilecek.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federaasyonu’ndan yapılan açıklama ile 2023 Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Kızlar ve Erkekler kulüp ve okul Türkiye şampiyonalarında ilk üçe giren kulüp başantrenörlerinin, 5-13 Ağustos 2023 tarihlerinde Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kızlar U17 B Klasmanı Avrupa Şampiyonası’nın son bölümü olan sıralama ve final müsabakalarını izlemeye davet edilebilecekleri açıklandı.

THF’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Kızlar U17 B Klasmanı Avrupa Şampiyonası’nın bir ayağı 5-13 Ağustos 2023 tarihlerinde Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

Şampiyonanın son bölümü olan sıralama ve final müsabakalarını, 11, 12 ve 13 Ağustos 2023 tarihlerinde Federasyonumuz tesislerinde misafir olarak izlemek ve yapılacak “Altyapı Çalıştayı”na katılmak üzere; 2023 Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Kızlar ve Erkekler kulüp ve okul Türkiye şampiyonalarında ilk üçe giren kulüp başantrenörlerinin davet edilmesi planlanmaktadır. İki ya da üç kategoride derece yapan kulüp takımların, yardımcı antrenör ve antrenörleri de iştirak edebilecek.

Şampiyonada 11 Ağustos ve 12 Ağustos günleri maçlar bittikten sonra iki “Altyapı Çalıştayı” düzenlenecek ve antrenörlerimize katılım sertifikası verilecektir. Sertifikalar; yenileme ya da antrenör kademe yükseltme amaçlı kullanılamayacaktır. İlgili çalıştaylar, tüm antrenörlerimizin gönüllü katılımına da açık olarak planlanmış olup, detaylı program ve başvuru daha sonra duyurulacak.”

Bakmadan Geçme