“Amacımıza Ulaştık”

Hentbol Bayanlar Süper Lig Çankaya Belediyesi Anka Spor’un antrenörü Kıvanç Özcan, “Çok zorlu bir dönemi geride bırakarak sezon başında planladığımız yerde bitirdik” dedi.

Hentbolhaber.Net’e Play-Off müsabakaları öncesi açıklamalarda bulunan Özcan, Ligi hedefledikleri yerde bitirdiklerinden dolayı oyuncularını kutladığını belirtti.

Ayrıca,"Sezon başında hedeflerimiz tekrardan Avrupa kupalarına katılmak veTürkiye kupasında dörtlü finale kalmak vardı" diyen Özcan,Türkiye kupasında MuratpaşaBelediyesi Spor Kulubünü yarı finalde eleyerek, final oynamamız bizleraçısından iyi bir iş çıkardığımızın ve ligde de Play off akalarak  seneye avrupa kupalarında mücadele etmeye hakkını elde etmemiz, bizlerin (Teknik heyet, Sporcular) doğru işler yaptığının göstergesidir."dedi.

Play-Off’ta Üsküdar Belediyespor ile eşleştiklerini belirten Özcan, "Kadrosunda deneyimli oyuncuların olduğu kaliteli bir takımla mücadeleedeceğiz. Amacımız elimizden gelenin en iyisini yaparak hentbol adınagüzel şeyler ortaya koymaktır. Play of daki bütün takımlara başarılardilerim."dedi.

Son olarak sözlerini Üsküdar Belediyespor’un hafta sonu Çek Cuhuriyet’i ekibi DHK Banik Most ile yapacağı maçta başarılar dileyerek bitiren Özcan, "Umut ediyorum ki Türk Hentbolu adına güzel sonuç alacaklardır"dedi.

Bakmadan Geçme