Amasya hükmen galip!

Rainbow Kayseri’nin Amasya ekibi karşısında sahaya çıkmaması ile iptal edilen maç sonrası başlayan süreç bugün nihayete erdi.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL – Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’nde 4. Haftada oynanması gereken Amasya Taşova YİBO ile Rainbow Kayseri Spor Kulübü arasındaki maç, Kayseri ekibinin sahaya çıkmaması nedeniyle iptal olmuştu.

Kayseri ekibinin yetkilileri o tarihlerde yeni sözleşme imzaladığı antrenör Hakan Dinler’in takımın başında sahaya çıkabilmesi için gerekli izinlerin verilmemesi nedeniyle rahatsız olduklarını ve takımın bu sebeple sahaya çıkmadığını belirtmişlerdi.

11 Ekim Cumartesi günü Kayseri Rainbow, o zamanki puan durumuna göre Süper Lig lideri olan ev sahibi karşısında sahaya çıkmamış, maçın hakemleri de maçı iptal etmişti. Bu işlemlerden sonra maçın oynanacağı Taşova Spor Salonu’na Kayseri Rainbow SK’nın 8 sporcusuna ait istirahat raporlarının faks yolu ile gönderildiği öğrenilmişti.

Alınan kararla Amasya Taşova’nın 10-0 galibiyeti tescil edilirken mazeretsiz sahaya çıkmayan Rainbow Kayseri ekibinin 2 puanı silindi. Kayseri ekibi ayrıca Ceza Kurulu’na sevk edildi.

Son puan durumu THF web sitesinde şöyle oldu

Haber

Gelişmeler aktarılacak…

Bakmadan Geçme