Amasya’da Eşitlik Bozulmadı

Taşova YİBO, Hentbol Erkekler Türkiye kupası 2. Tur birinci maçında Bursa Nilüfer Belediyespor ile 34-34 berabere kaldı.

 ilüfer Belediyespor, ev sahibi Taşova YİBO karşısında ilk yarıyı 15-20 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında ev sahibi Taşova YİBO bulduğu goller ile farkı kapattı ve maçta karşılıklı goller ile skor 34-34 berabere sona erdi. 

Taşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında rakiplerinin kendilerinden iyi oynadığını ve ilk yarıyı önde kapattığını söyledi. 

Takım olarak ikinci yarıda toparlandıklarını kaydeden Şenel, "Bizim açımızdan bu tür güçlü rakiplerle oynamak zor ama iyi mücadele ederek en azından mağlup olmadık. Rakibimizi kutluyorum" dedi. 

Nilüfer Belediyespor Baş Antrenörü Fatih Işık ise " Bugün Taşova’da güzel bir maç oynandı ve rakibimizi kutluyorum. Maça çok ciddi hazırlanmışlar ve iyi konsantre olmuşlar. Hafta sonu oynayacağımız Ankara Büyükşehir ve Avrupa Kupası maçları var, yoğunluğumuzu bu yönlere verdik. Bugün rakibimizi ciddiye almadık ve bize güzel bir ders verdiler " ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme