Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Fatih Işık'tan Avrupa Değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa Kupası'nda tur atlamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa Kupası 2. Turu'nda Karadağ ekibi ZRK Tivat'ı iki maçta da yenerek adını 3. Tur'a yazdırdı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, turu değerlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Karadağ ekibi ZRK Tivat'ı ilk maçta 34-25 ikinci maçta ise 38-18 yenerek tur atlarken, Antrenör Işık, farklı galibiyetlere dikkat çekti.

Işık'ın açıklamaları şöyle: “Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak, Avrupa'da ilk kez mücadele ettik. Kendi evimizdeki iki maçta da farklı skorlarla galip gelip tur atladığımız için mutluyuz. Avrupa tarihimizdeki ilk turu geçtiğimiz için ayrıca mutluyuz. Sporcularımı iki maçta da göstermiş olduğu performanstan ötürü tebrik ediyorum. ZRK Tivat'a ligdeki maçlarında başarılar diliyorum.

‘Umarım Yalıkavak Maçında Kazanan Biz Oluruz'

Işık, Süper Lig'deki Yalıkavak maçıyla ilgili ise şu ifadelere yer verdi: “Avrupa mesaisi sonrasında, bir günlük aranın ardından Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile evimizde oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Son şampiyonlar ve iyi bir kadroya sahipler. Kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Sportmence, iyi bir maç olmasını diliyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme