Kadınlar EHF EURO 2024 Resmi Şarkısı 'Live is Life – Catch the Spirit' Yayınlandı

Kadınlar EHF EURO 2024'ün resmi şarkısı olan 'Live is Life – Catch the Spirit' için hazırlanan video yayımlandı.

Avusturyalı kült grup OPUS'un 1980'lerden kalma efsanevi şarkısı "Live is Life"ın yeniden kaydedilen versiyonu, Avusturya, Macaristan ve İsviçre'de düzenlenecek olan bu büyük turnuva için özel olarak hazırlandı.

1984 yılında kaydedilen ve zamanla kültleşen "Live is Life", Avusturya, Almanya, İsviçre, İsveç, Fransa, İspanya ve Kanada'da bir numara olmuş ve birçok ülkede altın ve platin plaklarla ödüllendirilmişti. Bugün hala radyo istasyonlarında ve spor etkinliklerinde çalınan bu unutulmaz parça, Kadınlar EHF EURO 2024'ün de resmi şarkısı olarak seçildi.

OPUS'un turnuva için özel olarak hazırladığı yeni versiyonuna, Schick Kız Kardeşler - Katharina, Christine ve Veronika - de stüdyoda eşlik ederek şarkıya kendi benzersiz seslerini kattılar.

"Live is Life – Catch the Spirit" ilk olarak geçen Nisan ayında Viyana'da düzenlenen EHF EURO ön eleme çekilişinde tanıtılmıştı. Şimdi ise bu resmi şarkıya eşlik eden etkileyici video da yayımlandı.

Bu video, 28 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kadınlar EHF EURO 2024 boyunca tüm futbolseverlere eşlik edecek bu keyifli melodiyi izleyicilere sunuyor. Turnuvanın başlamasına sadece 100 gün kaldı ve bu video ile etkinlik daha da yakın hissediliyor!

Bakmadan Geçme