Kıvanç Özcan'dan Avrupa'ya Veda Açıklaması

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, EHF Kadınlar Avrupa Ligi'ne veda etti. Yalıkavak Antrenörü Kıvanç Özcan, sonucu değerlendirdi.

Polonya'nın güçlü ekibi KPR Gminy Kobierzyce ile karşılaşan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü; Polonya'daki ilk maçı 36-27, Bodrum'daki rövanş karşılaşmasını ise 26-27 kaybederek Avrupa'ya veda etti.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan, ikinci maç sonrasında şunları söyledi: “Avrupa Ligi rövanş maçındaki mücadelemiz güzeldi. Özellikle ilk yarı istediklerimizi sahaya yansıtan bir takımız vardı. Fakat İkinci yarı özellikle son 15 dakika atış ve pas hataları sonucu belirlemiş oldu.”

‘Lige Odaklanıyoruz'

Özcan şöyle devam etti: “İlk yarıdaki oyunumuzu daha uzun bir zamana yaymamız gerekiyor. Şimdi bu maçı unutup lige odaklanıyoruz. Perşembe günü Bursa'da önemli bir lig maçımız var. Bu maç bizler için önemli olduğu kadar Bursa takımı için de önem taşıyor. Umarım ortaya güzel bir hentbol koyarak kazanan taraf olmak istiyoruz. 7 günde 3 maç oynayacağız bunun için hazır olduğumuzu düşünüyorum.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme