Anadolu soluksuz kaldı

Anadolu Üniversitesi GSK, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Yenimahalle BSK’ya farklı mağlup oldu.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM –  Sitemizden canlı olarak yayınlanan Spor Toto Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırlayan Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, güçlü rakibine 25-43 gibi farklı bir skorla mağlup olmaktan kurtulamadı.

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini aldığımız Yenimahalle BSK Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler, Türkiye Kupası mücadelesinde iddialı olduklarını söyledi. Kupadaki çeyrek final eşleşmelerinin seribaşı olacak ekiplerin lehine olduğunu kaydeden Eler, bu vesileyle final grubunda sporseverleri heyecanlı ve seyir zevki yüksek maçların beklediğini belirtti.

Eskişehir deplasmanına giderken büyük bir problemle karşılaşmayacaklarını düşündüklerini belirten Serdar Eler, karşılaşmada alınan sonucun sürpriz olmadığını ve bugünkü maçta bu sezon daha az süre alan oyuncularını oynatma şansı bulduklarını belirtti.

Rakip Anadolu Üniversitesi GSK’nın genç ve dinamik bir ekip olduğunu ifade eden Yenimahalle BSK Teknik Direktörü Serdar Eler, ev sahibi ekibi de verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ettiğini belirterek sözlerine son verdi.

İki takım arasındaki çeyrek final mücadelesinin ikinci maçı Ankara THF Spor Salonu’nda 11 Mart Çarşamba günü 15:00’de oynanacak.

 

 

Bakmadan Geçme