Anadolu Üniversitesi’nde Dördü Birarada

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman Ekiplerinden Eskişehir Anadolu Üniversitesi ekibi dört transfere imza attı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Antrenörü Feyhan Canoğlu yapmış olduğu açıklamada: " Dört yeni transfer ile gücümüzü arttırdık. Takımımda bu sene yer alacakları için mutluyum. İnşallah hayırlısı olur." dedi.

Yeni transferler Enes Gümüşok , Anıl İyici , Asalet Çıplak ve Serkan Çamyel resmi sözleşme sonrası Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Enes Gümüşok :" Hedefleri olan bir takıma geldiğimiz için mutluyuz. İnsallah iyi çalışıp hedefimiz olan Süper Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak güzel bir sezon geçireceğiz . " dedi. 

Anıl İyici : " Buraya belli hedefler için geldik. Bu hedeflere ulaşabilmek için hocalarımızın ve teknik ekibinde destekleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım sezon boyunca sakatlık olmadan iyi bir sezon geçiririz. " dedi.
 
Asalet Çıplak : " Eskişehir’de olmaktan mutluyum. İnşallah hayırlısı olur ve başarılı bir dönem geçiririz " dedi. " dedi.
 
Serkan Çamyel: " Hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. İnşallah sakatlık yaşamadan güzel  bir sezon geçeririz.  Süper Lige çıkmak istiyoruz ve umarım herşey istediğimiz gibi olur . " dedi.

 

Bakmadan Geçme