Anafen Koleji’nde Hedef: “Liderlik

Geçtiğimiz yıl Hentbol 1.Lig Şampiyonu olan Anafen Koleji , Süper Lig’de de mücadelesine devam ediyor.

 Geçtiğimiz yıl Hentbol 1. Lig şampiyonu olan Anafen Kolej Spor Hentbol Takımı, Süper Lig’de de mücadelesine devam ediyor. Geride kalan 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan Anafen Koleji, zirvenin en yakın takipçisi olarak ikinci sırada yer alarak liderliği hedefliyor. 

Beşiktaş, Trabzon, Gençlerbirliği, Antalya Spor, Milli Piyango, Büyük Şehir Ankara, Bursa Nilüfer Belediye gibi güçlü rakiplerin arasında yer alan İstanbul Anafen Koleji, Süper Lig’de ilk yılında başarılı sonuçlar alarak güven verdi. Çalışmalarını başarılı şekilde sürdürerek Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen takım, zirve takibini sürdürüyor. 

MİLLİ TAKIMLARA 17 SPORCU KAZANDIRDIK 

İstanbul Anafen Koleji Spor Yöneticisi Kubilay Turgut, " Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik ve şu an İstanbul Anafen Koleji hentbolda Süper Lig’in namağlup iki takımından biri. İstanbul Anafen Koleji bu sezon özellikle Süper Lig’de ilk haftalarda elde ettiği galibiyetlerle tüm hentbol kamuoyunun dikkatini üzerine çekiyor. Altyapıdan başlayan çalışmalar bugün Süper Lig’de doğru işler yapmamızı sağladı. Takımımızda yer alan gençler, önümüzdeki yıllarda A Milli Takım’ın değişmez kadrosunu oluşturacak sporculardır. İstanbul Anafen Koleji Spor hentbol takımı olarak gençlere önem vererek hem kulüp başarısını artırmayı hem de milli takımlara yetenekli sporcular kazandırarak Türk sporuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Şimdiye kadar Milli takımlara 17 sporcu kazandırdık. İlerleyen yıllarda daha çok sporcumuzun milli forma altında Türkiye’yi temsil edeceğine inanıyoruz. Hentbol takımımız önümüzdeki hafta Mersin’i yenerek zirve yarışını sürdüreceğimize inanıyoruz. " diye konuştu.

Bakmadan Geçme