Anastastasia Kalayda Osmangazi’de

Bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 1 Ligi'nde mücadele edecek olan Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'in ardından Ukrayna Milli Takımında oynayan Anastastasia Kalayda'yı da kadrosuna dahil etti.

Geçtiğimiz hafta Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic’in ardındanUkrayna Milli Takımında oynayan 24 yaşında ve 1.82 boyundaki sol oyunkurucu olarak oynayan Anastastasia Kalayda ile bir yılı opsiyonlu olmaküzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Osmangazi Belediyesipor, kadrosunugüçlendirmeye devam ediyor.

Sukaypark tesislerinde düzenlenen imzatöreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçen yılTürkiye Bayanlar Hentbol 2. Ligi A Grubunu ve play-off’ları yenilgisizolarak tamamlayıp Bayanlar Hentbol 1. Ligi’ne yükselen Osmangazi BayanHentbol Takımında hedefin yakaladıkları başarıyı sürdürmek olduğunusöyledi.

Bu yıl 12 takımın mücadele edeceği 2014-2015 BayanlarHentbol 1. Ligi kuraları da çekildi. 28 Eylül tarihinde başlayacak olanligin ilk hatasında, Osmangazi Belediyespor deplasmanda İzmir KemalpaşaBelediyesi ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme