Ankara 1910 Spor Kulübü bir araya geldi

Kadınlar Süper Lig’de mücadele eden Ankara 1910 Spor Kulübünde başkan değişti.

Ankara 1910 Spor Kulübünün Yeni Başkanı Yakup Karadeniz ve yönetimi, Başantrenör Hakan Dinler ve oyuncularla akşam yemeğinde buluştu.

Klasspor.com’da yer alan haberde yeni bir başlangıç yapmak için bir araya geldiğini söyleyen yeni Başkan Yakup Karadeniz’in, teknik heyet ve oyunculardan başarı sözü aldığı belirtildi.

Haberde yer alan açıklamalarda Başkan Yakup Karadeniz  “Yeni bir yönetimle işe başladık. İyi bir ekip ruhu yakaladık. Başarılara ulaşmak için kenetlendik. Güzel bir başlangıç için teknik heyet ve oyuncularla akşam yemeğinde buluştuk “ diyen Başkan Yakup Karadeniz, yeni dönemde Ankara 1910’u iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ekip ruhu ile başarılara ulaşacaklarına inandıkların vurgulayan Karadeniz, “Hentbolu derinlemesine bilmiyorum ama başarılı olmak için bir araya geldik. Futbol aşığı bir insanım. Trabzonspor ve Gölbaşıspor aşığığım. Hentbolu da öğrenmeye başladım. Her gün yeni bilgiler öğreniyorum. Hocamızın geçmişte çok başarılı olduğunu biliyorum. Artık birlikte başarılı olacağız.” şeklinde konuştu.

Haber : Klasspor.com

Bakmadan Geçme