Ankara Altındağ Belediyesinin Hentbole Destekleri Büyük

Altındağ’da her çocuğun sanatla ve sporla buluşması için çalışan Altındağ Belediyesi, Altındağ’daki ilk ve ortaokullara da bu konuda büyük destek oluyor.

Altındağ’ın çeşitli okullarından her geçen günyeni bir galibiyet ya da yeni bir şampiyonluk haberi geliyor. Sonmüjdeli haber ise Cebeci Ortaokulu’ndan geldi. Cebeci Ortaokulu erkekhentbol takımı önce Ankara 1’incisi, ardından ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

ANKARA 1’İNCİSİ, TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDULAR

Ankara’da32 okulun hentbol takımları arasında gerçekleşen müsabakada Ankara1’incisi olarak zirveye adını yazdırmayı başaran Cebeci Ortaokuluhentbol takımı, Afyon’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında ise3’üncü sırada yer aldı. 81 ilden gelen 400 takımın mücadele ettiğimüsabakada rakiplerini tek tek eleyen Altındağlı sporcular, küçüklerkategorisinde yıldız gibi parladı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

CebeciOrtaokulu’nun başarılı hentbolcuları Beden Eğitimi öğretmenleri veantrenörleri Battal Yılmaz ile birlikte, başarılarının sevincinipaylaşmak için Altındağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Başarılarınıbildirmek ve verilen desteklerden ötürü teşekkür etmek için AltındağBelediyesi Başkan Yardımcısı Yunus Keleş’i ziyaret eden gençler,herkesin göğsünü kabarttı.Keleş genç sporcuları başarılarından dolayıtebrik etti ve eşofman takımı hediye etti.

Kupave madalyalarıyla geldikleri belediyede Başkan Yardımcısı Keleştarafından ağırlanan minik hentbolcular, seneye daha iyihazırlanacaklarına ve Türkiye şampiyonu olacaklarına söz verdiler.

Takımınantrenörü Battal Yılmaz öğrencilerine çok güvendiğini söyledi. "İleridebu takımla birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.Öğrencilerimin hepsi hem derslerinde çok başarılı hem de hepsi iyi birersporcu. Hepsi Altındağ’ın çocuğu. Onlara çok güveniyorum" diyen Yılmaz,Altındağ Belediyesi’nin verdiği desteklerin kendileri için moral vemotivasyon kaynağı olduğunu da belirtti.

İHA

Bakmadan Geçme