Ankaralılar Göztepe’de

Ankaraspor’un yıldızları asırlık çınar Göztepe’ye imza attı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi’nde BB Ankaraspor forması giyen milli sporcular Tuğberk Çatkın, Yiğit Eröz Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe ile anlaşarak, Ankara’da sözleşmeye imza attılar.

A Milli Takımda forma giyen her iki oyuncuya Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’nin yanı sıra Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübünün talip oldukları, görüşmelerin sonucunda her iki oyuncunun Göztepe forması giymeyi kabul ettikleri açıklandı.

 Yiğit Eröz yuvaya döndü
Başkan Mehmet Sepil’inde katıldığı imza töreninde başarılı sporcu Yiğit Eröz kendisini Göztepe’ye bağlayan imzayı attı. Göztepe’nin altyapısında yetişen ve şu ana kadar 6 kez A Milli Takım formasını giyen Yiğit Eröz, sağ kanat mevkiinde oynamaktadır.

Haber

“Taraftarı olan bir kulüpteyim”
Kendisini Göztepe’ye bağlayan sözleşmeye imza atan Tuğberk Çatkın yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: “İzmir’de olmaktan, Göztepe forması giymekten dolayı çok mutluyum. Başkanımız Mehmet Sepil’in katkıları ve takım arkadaşlarımız ile birlikte başarılara koşacağız”

45 kez A Milli Takım forması giyen 1990 doğumlu sporcu Tuğberk Çatkın, sol oyun kurucu mevkiinde oynamaktadır.

 Haber

Onur Ersin’de imza atacak
BŞB Ankaraspor forması giyen bir diğer yıldız Onur Ersin’de Göztepe’li oldu. Yapılan görüşmeler neticesinde Onur Ersin ile anlaşma sağlayan İzmir ekibi en yakın zamanda Göztepe’ye bağlayan sözleşmeye imza atttıracak.

 

Bakmadan Geçme