Antalya Evim Gibi

Hentbol Erkekler Süper Ligi Temsilcisi Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor, haftanın en zor maçına çıkıyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi 19.Hafta karşılaşmaları 20 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor ise bu zorlu hafta içi maratonunda ,Mersin Hentbol ile Saat:18.00 de Akdeniz Üni. Besyo Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Akdeniz Üni.Antalyaspor, Mersin Hentbol maçı hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda devam ederken takımın en savaşçı oyuncularından biri olan Bojan Brnjas, hentbolhaber.Net ‘e özel açıklamalarda bulundu.

HaberBojan ,
"Bu sezon Akdeniz Üni. Antalyaspor forması giydiğim için mutluyum. Açıkçası Antalya evim gibi artık. Takım olarak son haftalarda artan bir performansımız var. En son oynadığımız Çankaya Belediyesi Anka spor maçından galip ayrıldık. Moraller takımda git gide yükseliyor. Çünkü iyi oynayıpta kaçırdığımız bir çok maç vardı.Sonuç olarak çarşamba günü kendi evimizde Mersin Hentbol ile çok önemli bir müsabakaya çıkacağız."dedi

Bojan ayrıca, "Mersin Hentbol takımıda en son Çankaya Belediyesi Anka Spor’u yendi. Açıkçası şansları eşit görüyorum. Biz  bu haftayı bay takım olarak geçirdik ve hazırlıklarımızı en iyi şekilde planladık. Takım arkadaşlarım ile beraber bu maçı kazanıp Mersin ile puan farkını eşitlemeyi düşünüyoruz. Takımda problerimiz var mıydı? Evet vardı, ancak arkadaşlarımla beraber bu maçı kazanmak herşeyi olumlu yönde etkileyecektir. Çarşamba günü Antalyaspor’luları bizi desteklemeye çağırıyorum. Her iki takım açısından da inşallah güzel bir maç olur ve kazanan biz oluruz"dedi.


Bakmadan Geçme