Antalya’da hentbol konuşuldu

Antalya’da Süper Lig başta olmak üzere tüm liglerde mücadele eden kulüplerin antrenör ve temsilcileri ile hentbolun üst düzey yöneticileri, Muratpaşa ilçesinde biraraya geldi.

Doğan Haber Ajansı –  Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak’ın ev sahipliğinde  toplanan hentbolun kurmayları, camiaya dostluk ve barış mesajları verdi.

THF eski başkanı Sedat Muratlı’nın da hazır bulunduğu dostluk buluşmasına, THF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, MHK Üyesi Faruk Akman, hakem ve gözlemciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalyaspor, Muratpaşa Belediyespor, Serik Belediyespor, Karatay Lisesi Spor Kulübü’nün başkanları, hentbol beden eğitimi öğretmenleri, Muratpaşa Belediyesi Spor Şube Müdürü Özer Bedir ve gazeteciler katıldı.

Hentbol İl Temsilcisi Nedim Kum, çok güzel bir ortamda geçen dostluk buluşmasına katkı koyan THF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak’a teşekkür etti. Kum, ilkbaharda da hentbol camiası ile piknik organizasyonunda biraraya geleceklerini sözlerine ekledi.




Bakmadan Geçme