Antalya’da ki mücadele nefesleri kesti

Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş Mogaz, son bölümü nefes kesen maçı kazanmayı bildi.

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde son haftalarda iyi mücadele eden ancak istediği sonuçları alamayan Beşiktaş Mogaz, tecrübesi ile son dakikaları heyecan içinde geçen müsabakada kazanmayı bildi.

Beşiktaş Mogaz’a karşı ikinci yarıda üstün bir performans sergileyen Antalyaspor, son 10 dakikaya 4 sayı geride girdi. Ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlılar maçın bitimine 3 dakika kala skorda eşitliği sağladı.

Maçın son dakikasında 1 sayı geride olan Antalyaspor, geliştirdiği atakta gol pozisyonunu değerlendiremedi. Karşılaşma, Beşiktaş Mogaz’ın 31-30’luk üstünlüğüyle sona erdi.

Teknik Direktör Okan Halay yapmış olduğu açıklamada, “Bizim için puan veya puanlar almak önemliydi. Ancak en önemli kazanımımız maçın sonuna kadar savaşmamız ve bırakmamamız” dedi. Halay ayrıca, “Göztepe maçının son dakikalarınıda iyi oynadık. Beşiktaş Mogaz maçında da eksik olmamıza ve maçın başında Radoje’nin sakatlanmasına rağmen maçın sonunu iyi oynadık. Şansımız yanımızda olmadı. Bu maç şunu gösterdi ki maçın sonuna kadar savaşan bir ekibiz. Eksiklerimiz, sakatlarımız düzeldikten sonra Antalyaspor olarak hentbolun gereksinimlerini sahada göstererek galibiyetlere imza atacağız” dedi.

Bakmadan Geçme