Antalya'nın Melekleri Romanya’da 2. Oldu

Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Romanya'da sürdürdü.

Romanya’da ROMAN VODA MUSAT Hentbol Turnuvası’nda Avrupa’nın güçlü ekipleri ile karşılan Antalya’nın Melekleri turnuvada ikinci oldu.

Haber
Turnuvadaki ilk hazırlık maçında Makedon temsilcisi FK Metalurg Skopjetakımı ile karşılaşan Muratpaşa Belediyesi, güçlü rakibini 21-19 yenerekturnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Daha sonra H.C.M Roman takımına 25-23 mağlup olan temsilcimiz, son müsabakada ise Ukrayna’nın Kerson Handball Club takımını 39-21  yenmeyi başardı.

Antalya Temsilcisi bu sonuçlarla turnuvada ikinci olurken,  Antalya Muratpaşa Belediyespor’dan Martina Paviç turnuvanın  gol kraliçesi olmayı başardı.

Haber

Turnuvayı değerlendiren Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin son şampiyonu Antalya Muratpaşa Belediyespor’un başarılı antrenörü Birol ÜNSAL: "Bu turnuva takımımız için eksikliklerimizi görme ve takım uyumu açısından önemli idi.Çünkü önümüzde Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme grubu müsabakaları ile Türkiye Süper Kupası müsabakası bulunmakta.

Şampiyonlar ligi 3.Eleme grubunda Romanya’danU Jolidon Cluj, Rusya’dan Rostov-Don ve Sırbistan’danRK Zajecar ile karşı karşıya geleceğiz. Türkiye Süper Kupasında da rakibimizi bekliyoruz. Bu müsabakalar açıkçası Antalya’nın Melekleri olarak anılan takımımız için çok önemli yer tutuyor. Özellikle Şampiyonlar Liginde alacağımız bir başarı Türk Hentbolünde bir aşama katetmemizi sağlamış olacak.Sakatlık olmadan başarılı bir şekilde turnuvayı geçiren ekibime teşekkür ediyorum.Umut ediyorum ki daha da başarılı sonuçlar ile Türk Hentbolüne hizmet edeceğiz." Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme