Antalyaspor ceza ile karşı karşıya

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu Kararları’nın açıklanmasının ardından Antalyaspor’da ceza ile karşı karşıya…

HENTBOLHABER.NET – THF 24 Aralık 2015 tarihli Disiplin Kurulu Toplantısı sonrası açıklamasında “20.12.2015 tarihinde, Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı ile Antalyaspor kulüpleri arasında oynanan Erkekler Türkiye Kupası müsabakasında,  Antalyaspor Kulübü taraftarlarının devre arasında yaptığı kötü tezahürat ve Beşiktaşlı oyuncu ve Antrenörlerine atılan yabancı maddeler ile talimatlara göre yapılan anons gereği Antalyaspor kulübünün THF Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verilmiştir” denildi.

(Antalyaspor Beşiktaş Mogaz maçında neler yaşandı okumak için tıklayınız)

THF Disiplin Kurulu’nun yaşanan olaylar sebebiyle Antalyaspor’a da seyircisiz oynama cezası verebileceği ifade ediliyor. Özellik sahaya atılan yabancı maddenin Beşiktaş Mogaz HT oyuncusu Uğur Çoban’a isabet etmesi cezayı attıracağı vurgulanıyor.

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı ile Antalyaspor kulüpleri arasında oynanan Erkekler Türkiye Kupası müsabakasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak Disiplin Kurulu Kararı’nın 31 Aralık Perşembe günü açıklanabileceği ifade edildi.




Bakmadan Geçme