Antalyaspor galibiyetlerine devam ediyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi 5.haftasında CIP Travel Antalyaspor, Rize Güneysuspor’u konuk etti.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Güneysuspor’u 25-21 mağlup eden CIP Travel Antalyaspor’da Başantrenör Fatih Işık, Cemal Görkem Erim’e değerlendirmelerde bulundu.

Işık, “Hafta boyunca fiziksel, mental ve taktiksel olarak kendi seyircimiz önünde oynayacağımız bu maça hazırlandık. İlk 10 dakikada savunma disiplinimiz neticesinde 6-1’e kadar varan farkı yakaladık. Fakat sonrasında farkın bize getirdiği rahatlıkla birlikte Güneysu takımının da maçı bırakmaması ve disiplinli oyunlarının sonucunda maç dengeye geldi. İlk yarı sonunda yaptığımız basit hataları da ekleyince 12-9 gibi dengede bir skorla ilk yarı sonuçlandı.

İkinci yarı öncesinde taktik ve savunma disiplinini elden bırakmama uyarısını oyuncularımıza ilettik. İkinci yarı başında da bunu iyi uygulayıp hızlı hücumlarla elde ettiğimiz sayılarla skoru son 8 dakikaya girerken 18-11’e kadar getirdik. Son 8 dakikada da kadroda rotasyona gidip herkese şans verme olanağı bulduk. Birinci dakikadan altmışınca dakikaya kadar iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Bu maçta yaptığımız olumlu, olumsuz eylemleri iyi değerlendirip gelecek haftaki Nilüfer Belediyesi maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.

Play-off sisteminin de getirdiği rekabet ortamı neticesinde enteresan bir lig oluyor. Her takım farklı bir motivasyon ve konsantrasyonla oynuyor. Biz de CIP Travel Antalyaspor olarak hedefimiz doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi en iyi dereceyle bitirmek istiyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme