Antalyaspor – Göztepe maçına yoğun ilgi

Erkekler Süper Ligi 18.haftasında Antalya’da muhteşem bir maç hentbol severleri bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – İki güzide kulüp Antalyaspor ile Göztepe, kıyasıya bir mücadele içerisine girecek.

Ligde ilk 8 takımın Play-Off mücadelesi verecek olması ve 9 ile 12. sıra arasındaki 4 takımın da lig usulü Play-Out maçlarına katılacak olması ligin daha da çekişmeli hale gelmesini sağladı.

Kırmızı-beyazlı takım özellikle ikinci yarıda sahasında oynadığı maçlarda taraftar desteğini arkasına alarak müthiş bir çıkış yakaladı ve 4 maçta 3 galibiyet ile 1 beraberlik alarak 7 puan topladı. Göztepe ise deplasmanlarda, kendi evinde oynadığı maçlara göre daha istikrarsız bir görüntü çiziyor.

Antalyaspor, 17. hafta sonunda puanını 16’ya çıkartırken 7 ve 8. sıradaki Bursa Nilüfer ile Trabzonspor’u yakaladı. 5  ve 6. sırada yer alan Merzifon ve Zağnos ile de puan farkını 2’ye düşürdü.  Göztepe ise 22 puanla 3.sırada yer alıyor ve zirvenin hesabını yapıyor.

Antalyaspor’un bu çıkışı playoff hattını karıştırdı ve şuanda playoff mücadelesi veren 9 takımdan 1 tanesi sezon sonunda playout oynamak zorunda kalacak.

Bu hafta sonu oynanacak olan müsabaka, bu sebeple Play-Off hesapları için  kritik önem taşıyor. 27 Şubat Cumartesi günü Saat:13.00 de Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Antalyasporlu taraftarların yoğun ilgi göstereceği, müsabakaya ayrıca Göztepeli taraftarlarında yoğun katılım sağlayacağı taraftar forumlarında belirtiliyor. 

Bu kritik müsabakanın hakemleri ise İsmail Doğan ile Küntay Taşkın.




Bakmadan Geçme