Antalyaspor hükmen galip

Gençlerbirliği, Antalyaspor karşısında sahaya çıkmadı.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – THF Erkekler Süper Lig Pay-Out mücadelesinde Gençlerbirliği ile Antalyaspor arasındaki maç ev sahibi Ankara ekibinin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı.  

Bugün 15:00’de başlaması gereken maçta rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip gelen Antalyaspor, bu sonuçla Play-Out grubunda liderliği garantiledi.

İki takım arasında oynanan Play-Out ilk maçı Antalyaspor’un 23-20 galibiyeti ile sona ermişti.

Rakiplerinin sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edilen maç ile ilgili görüşlerini aldığımız Antalyaspor Sportif Direktörü ve Erkek A Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk; “Bize, Gençlerbirliği’nin sahaya çıkmamasının oyuncuların tasarrufu olduğu söylendi. Antalyaspor, kadrosu ve performansı zaten favori idi. Bizim için değişen bir şey olmadı. Antalyaspor gelecek sezonun çalışmalarına başlamış bulunuyor. Teknik ve idari heyetler daha güçlü bir Antalyaspor için kafa kafaya verip çalışacak” dedi. 

Antalyaspor, Play-Out mücadelesinin son maçını İstanbul Anafen Koleji SK ile 31 Mayıs Pazar 15:00’de Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynayacak. 

antalyasporum.com’da yer alan iddialara göre Gençlerbirliği oyuncuları takımın gelecek sezon haklarının satılmasından dolayı maça çıkmadı, Play-Out maçlarının İddia oyununda yer almaması da bu kararda etkili oldu.

Fotoğraf: antalyasporum.com

Bakmadan Geçme