Antalyaspor iki oyuncuyu açıkladı

Temmuz ayı sonunda yeni sezona merhaba diyecek olan Antalyaspor, iç ve dış transferde anlaştığı isimleri açıkladı

Antalyaspor sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, iç transferde pivot mevkiinde oynayan 1.92 boyundaki 25 yaşındaki Dalibor Sukic ile 1 yıllık anlaştığını, dış transferde ise Milli Piyango’dan pivot mevkiinde oynayan Veli Kara ile anlaştığı belirtti.

1.94 boyunda 27 yaşında olan Veli Kara ile de 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Transferler hakkında bilgi veren Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Geçtiğimiz sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olan Dalibor Sukic ile yola devam ediyoruz. Bizim anlaşmamıza göre neredeyse iki kat daha fazla teklif olmasına rağmen Antalya’da yaşamak ve Antalyaspor’da forma giymek isteyerek ayrılmadı. Diğer transferimiz Veli Kara fedakarlık yaparak bizimle anlaşan oyuncularımız arasına katıldı. Beğendiğimiz, çalışmak istediğimiz bir oyuncuydu. Veli’nin gelmesiyle pivot mevkiimiz geçen sezondan daha iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Kaleci ve sol oyun kurucu arayışlarını sürdürdüklerini belirten İrban, “Ligin en düşük bütçeli takımıyız. Ancak bütçemize göre üst sıraları zorlayacak bir takım kuruyoruz. 2 transfer daha yapacağız. Ardından iskelet kadromuza göre, aramıza katılmak isteyen oyuncuları değerlendireceğiz” dedi


//

Bakmadan Geçme