Antalyaspor: “Play-Off Oynamak İstiyor”

Antalya şehrini salon sporlarında en üst düzeyde temsil eden Antalyaspor Hentbol takımı, bu hafta sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Zorlu maç Cumartesi günü saat 13.00’te Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da oynanacak.

Beklentilerinüzerinde bir sezon geçirdiklerini ifade eden İrban, "Kısıtlı ve darkadromuz var. Bunun en büyük nedeni ekonomik koşullar. Geçtiğimiz sezon futbol takımımızın yaşadığı sorunun benzerini bu sezon biz yaşıyoruz. Liginikinci yarısında 3 günde 1 maç yapmanın yarattığı dezavantaj ile ikiönemli oyuncumuz Ali ve Bojan sakatlandı. Kadromuz dar olduğu içindealternatifleri yok. Hocalarımız farklı mevkilerde oyuncularımız bu ikioyuncumuz yerinde oynatarak takımı oluşturmaya çalışıyor ancak hentbol,futbol gibi değil aynı verimi almanız imkansız" dedi.

 

Eksikoyuncuların olduğu Piyango ve Gençlerbirliği deplasmanlarından mağlupolduklarını hatırlatan İrban,"Eksiklerimize rağmen iç saha avantajı ileAnafen maçını kazandık. Ali ve Bojan, takımımızın hücum gücünün %50’yeyakın katkı koyuyorlardı bu oyuncularımızın eksikliklerini Trabzonsporkarşısında taraftarımızın desteği ile kapatmak istiyoruz" dedi.

Sonoynanan Gençlerbirliği maçına iyi başladıklarını söyleyen İrban, "İlkyarının son dakikasında yaptığımız basit hatalarla fark kapandı ve ilkyarı berabere sona erdi. İkinci yarıda hakemlerin şanssız bazı aleyhimize düdükleri ve çok kolay pozisyonlarda kaçırdığımızgollerle sahadan mağlup ayrıldık.  Antalyaspor olarak yakalamış olduğumuz her pozisyonu değerlendirmemiz gerekiyor.

Ekonomikkoşullar gereği Ankara’ya kara yolu ile gidip uçakla döndüklerinibelirten İrban, "Bizim için Antalyaspor’un menfaatleri her şeydenönemli. Kulübün her kuruşunu hesap ediyoruzaynızamanda oyuncularımıza da en iyi imkanları sunmaya çalışıyoruz.Verdiğimiz emeğin, fedakarlığın karşılığı Playoff’ta oynayıp Avrupa kupaları mücadelesi yapmak istiyoruz" dedi.İrbanligde oynayacakları son 4 maçın 3’ünü sahalarında yapacaklarını vefikstür avantajı olduklarını söyleyerek, "Maçlarımızı taraftarlarımızücretsiz izleyebilir" dedi.

23. HAFTA
8 Mart Cumartesi
13.00 Antalyaspor – Trabzonspor

24 HAFTA
12 Mart Salı
13.00 Antalyaspor – Yeditepe

25. HAFTA
15 Mart Cumartesi
14:00 Ankaraspor – Antalyaspor

26. HAFTA
22 Mart Cumartesi
13.00 Antalyaspor – İzmir Büyükşehir Belediyespor

Bakmadan Geçme