Antalyaspor sessiz sedasız kapandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 10 sezondur var olan Antalyaspor, sessiz sedasız hentbol şubesini kapattı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne renk katan ve mütevazi kadrosu ile liglerde heyecan yaratan Antalyaspor 2022-23 sezonunda liglerde yer almayacak. THF’den yapılan açıklama ile liglerde yer alacak takımlar belirlendi.

Süper Lig’de mücadele edecek takımlar açıklandı

Antalyaspor’un kendine ait spor salonunda çalışmalarına devam ederken ve bu sezon gol kralı Ali Emre Babacan’ın olduğu Akdeniz ekibinde kapıya kilit vurulması şaşkınlık yarattı.

Antalyaspor’un Hentbol Şubesi kapanma tehlikesi ile karşı karşıya

Yeni seçilen Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetimi’nde hentbolcuların tanıdığı isim Levent Küçükçolak’ın olmasına rağmen, ekonomik problemler öne sürülerek şubenin kapatılması Antalyasporlu taraftarlar arasında çeşitli yorumların olmasına sebep oldu.

Özellikle Antalyaspor kongresinde kulüp kasasında 3 milyon TL olduğu açıklanırken, Kulübün gelir kaynakları, önceki yıllara göre daha fazla varken, Hentbol şubesinin kapatılması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına sebep oldu.

https://www.akdenizmanset.com.tr/ ‘de yer alan haberde aşağıda yer alan yorumlara yer verildi.

‘Yazık olmuş’

Bir sporsever, “Şehir kulüpleri amatör sporlardan çok kolay vazgeçiyor. Yazık olmuş” derken, bir başkası ise, “Bu ülkede başarı böyle ödüllendiriliyor maalesef” diyerek sitemini dile getirdi. Kerem Güzelkara ve Mustafa Ödünç adında iki yorumcu ise yeni başkan Aziz Çetin’in 2016 yılındaki bir açıklamasına dikkat çekti. İki sporsever Çetin’in Büyük Antalyaspor Derneği’nde başkan olduğu dönemde, “Basketbol branşının Antalyaspor adı altında Antalya şehrine kazandırılması bizi mutlu eder. Ancak zamanlama, oluşturulan bütçe ve teknik görevlendirilmelerin yanlışlığı senelerdir üst liglerde yer alan hentbol branşının üvey evlat muamelesi görmesine sebep olmuştur” dediğini iddia etti.

Bakmadan Geçme