Antalyaspor şuan mutsuz ama umutsuz değil!

Erkekler Süper Ligi 9.hafta maçında Mersi Hantaş ile karşılaşan Antalyaspor sahadan mağlup ayrıldı.

Müsabaka sonrası görüşlerini aldığımız Antrnör Okan Halay şu değerlendirmelerde bulundu:

Halay, " Antalyaspor hentbol takımı olarak sınırlarımızı zorlayarak sınırlarımızı aşmak ve daha iyi olabilme adına çalışmalarımızı sürdürürken,  açıkçası beklemediğimiz bir yenilgi aldığımızı söyleyebiliriz.

Tüm maç boyunca tempoyu belirlemeye çalışan , modern hentbolun  gerekliliklerini  yerine getiren , özellikle hızlı oyunu  ciddi bir biçimde şekillendiren bir görüntü içindeydik.Takımımızın maç içinde göstermiş olduğu enerjik görüntünün, bugün skora yansımaması bizim adımıza negatif bir değerlendirme  oldu"dedi.

MERSİN HANTAŞ KALECİSİ MAÇA DAMGA VURDU

Halay devam eden açıklamalarında , "Doğruyu söylemek gerekirse maç bugün bizim sporcularımızla Mersin Hantaş kalecisi arasında geçti desek   abartı olmaz diye düşünüyorum.Özellikle 16/9 hızlı hücum performansımız ve toplam 19 teknik hata yapmamız (çizgi, hücum faul ,top kaybı ,pas hatası) maçı kaybetmemizde anahtar öğeler olarak karşımıza çıktı.

Moral ve kendimize güven açısından alınacak 2 puan bizi çok rahatlatacaktı.Şu anda belki mutsuzuz ama umutsuz değiliz. Takımımıza inanıyor ve güveniyorum .Daha çok çalışıp daha iyi performanslar ve daha iyi sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum"dedi.

Bakmadan Geçme