Antalyaspor “ÜÇ”lü çekti

Erkekler Süper Lig'i takımlarından Antalyaspor, Coşkun Göktepe, Recep Kırdal ve Adnan Tayfur ile sözleşme imzaladı.

Erkekler Süper Lig’de başarı hedefleyen Antalyaspor, daha önce anlaşmaya vardığı ve sezon açılışında yer alan idmanlara çıkan, Maliye Milli Piyango’dan kaleci Coşkun Göktepe ile sağ kanat oyuncusu Recep Kırdal ve Büyükşehir Belediye Ankaraspor’dan pivot Adnan Tayfur’a imza arttırdı.

Törende konuşan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, milli takım düzeyindeki oyuncuları kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten İrban, “Daha önce hocamız Okan Halay ile sözleşme imzalamıştık. Şimdi de 3 oyuncuyla sözleşme imzalıyoruz. Bu sezon ligde daha iddialı bir takım kurmak için çalışıyoruz” dedi.

Antalyaspor’un büyük bir takım olduğunu vurgulayan milli takım oyuncusu Coşkun Göktepe, “Başarıyı yakalamak için Antalyaspor’a geldim. Hedefim takımımı üst seviyeye yükseltmek. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Antalyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Adnan, “ Çok iyi bir ekibe geldim. Takım olarak birbirimiz güveniyoruz. Ligde güzel başarılar kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Recep Kırdal ise sezonun kendisi ve takımı adına başarılı geçmesini diledi.

Konuşmaların ardından oyuncular kırmızı beyazlı sözleşmeyi imzaladı. Takımın bu sezon üç farklı forması da imza töreninde tanıtıldı. Antalyaspor hentbol takımının formalarının 100 liradan satışa çıkarılacağı kaydedildi.




Bakmadan Geçme