Antalyaspor Yönetimi, Teknik Heyetle Buluştu

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinde Antalyaspor’da, yeni sezon hazırlıkları için yönetim ile teknik heyet bir araya geldi.

Geçen sezon Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor olarak ligde yer alan Antalya temsilcisi, önümüzdeki sezon Antalyaspor olarak yola devam edecek.

Hafta içinde teknik heyetten Tufan Dağseven ve yardımcıları ile bir araya gelen Antalyaspor idarecileri, yeni sezon konusunda teknik ekibin görüşlerini aldılar. Akdeniz Üniversitesi ile isim hakkı kullanımının sona ermesi sonucunda , antreman ve salon konusunda problemler ortaya çıkarken, Antalyaspor yönetiminin bu konuyu çözüme ulaştırdığı belirtildi.

İdareci, aynı zamanda  da eski bir hentbolcu olan Hakan İrban, Antalyaspor yönetimi adına  Hentbol Takımı ile ilgileniyor.

Telefon ile görüşünü aldığımız takım antrenörü Tufan Dağseven , "Yeni oluşan yönetimimiz ile bir araya gelerek genel değerlendirmelerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde yöneticilerimiz ile beraber toplantılarımız olacak. En kısa zamanda yol haritamızı çizerek, yeni sezona hazırlanacağız." dedi.

Bakmadan Geçme