Antalyaspor seriye devam edecek mi?

Erkekler Süper Lig Play Out müsabakasında Antalyaspor, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 35-24 yendi. Kırmızı beyazlı takım, Play Out grubunda liderliğe yükseldi.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Hentbol Süper Lig’de sezonu son 6 sırada bitiren takımların ligde kalma mücadelesi verdiği play out müsabakalarında Antalyaspor, oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Kırmızı beyazlı takım son maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ilk yarısını 18-11 önde tamamlayan Antalyaspor, oyundaki üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdürerek, karşılaşmayı 35-24 kazandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Okan Halay ortaya koydukları üretken hentbol anlayışı ile net bir skorla maçtan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Halay, “Sahada takım olarak mücadele ettiğimizde ve bireysel oyun yerine pas aktarımını doğru yaptığımız zaman, her takımı yenebilecek güce sahip olduğumuzu biliyoruz. Maçın özellikle ilk yarısında gelişmiş hızlı hücum başarımız, maçın 15.dakikasında skorun şekillenmesine yardımcı olduğunu söyleyebiliriz.

Set oyunlarında yapılan güzel organizasyonların golle sonuçlanması ve başarılı savunma grafiği ve kaleci performansı güvenimizin artmasına ve daha rahat oynamamıza neden oldu.

İkinci yarı rakibimizin daha baskılı savunma anlayışı biraz bocalamamıza neden olsa da bu devreyi çabuk atlatmamız skoru korumamıza ve önemli bir galibiyet almamıza neden oldu.

Galibiyet serisini sürdürmemizi ya da başka bir deyişle son 5 maçta mağlup olmadan devam etmeyi bizim adımıza çok önemli bir olgu olarak değerlendiriyorum . Milli takım arasına girmeden önce Gençlerbirliği maçından da galip ayrılıp rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. Tüm Antalyaspor taraftarlarının her zaman olduğu gibi bu maçta da desteklerini bekliyoruz”dedi.

Bakmadan Geçme