Antalyaspor’da Galibiyet Çoşkusu

Antalya’yı salon sporlarında en üst düzeyde temsil eden Antalyaspor Hentbol Takımı, sezonun ilk galibiyetini Adana Çukobirlik karşısında aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında tutuk olan kırmızı-beyazlı takım, ikinci yarıdaki oyunu ve taraftarının desteği ile sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmayı Antalyaspor Derneği Başkanı Nafız Tanır ve Dernek yöneticilerinden Tahsin Aksoy, Kadri Cengaver ile MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Antalyaspor A.Ş Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de tribünden takip etti.

Karşılaşmanın başında 5 sayı geriye düşen Antalyaspor, devreyi 14-14 berberlikle kapatırken ikinci yarıda oyundaki ağırlığını koydu 34-25 sahadan galip ayrıldı.

Antalyaspor’da Recep Dege ve Predrag Bezbradica attıkları gollerle dikkat çekti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Antalyaspor’da aynı anda 3 oyuncusu 2 dakika ceza alırken bu süre zarfında kırmızı-beyazlı takım kaleci Kayhan’ın üstün performansı ile gol yemedi ve rakip kaleye de gol atmayı başardı.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, yaptığı açıklama da, "Kazanmamız gereken bir maçtan istediğimiz sonucu aldık." dedi. İrban, “Maça kötü başlamamıza rağmen ikinci yarıdaki oyunumuzla rahat galibiyet aldık.  Oyuncularımızı ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum. Tribünde takımımızı yalnız bırakmayan tüm herkese, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Lige katılmaya son anda karar vermemizden olayı sezon başı kampı yapamamıştık. Buna rağmen 5 maçtan 3 puan aldık ve kupada tur atladık. Milli ara nedeniyle lige yaklaşık 1 ay ara veridi. Bu ara da takımımız fizik ve kondisyon olarak lige daha iyi hazırlanacak. Transferlerimizi de hemen hemen tamamladık. Artık lig bizim için yeni başlıyor” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme