Antalyaspor’da Hareketlilik Devam Ediyor

Hafta sonunda Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Antalyaspor Hentbol takımında transfer çalışmaları devam ediyor.

Sayısalolarak hemen hemen her mevkiye transfer ihtiyacı olduğunu belirtenAntalyaspor Hentbol Şube sorumlusu Hakan İrban yaptığı açıklamada,"Sayısal olarak çok fazla transfer ihtiyacımız var gibi gözükse demevcut kadromuzdaki oyuncularımız birkaç farklı mevkide oynayabilecekkalitede olmalarından dolayı transferde rahat hareket ediyoruz. Sezonbaşında yaptığımız açıklamada bizim için bütçe çok önemli, parasınıödeyememeğimiz oyuncuların transferini yapmayacağız demiştik. İlk ayitibari ile tüm oyuncularımızın maaşını yatırdık ayrıca İl Özel İdaremaçında gösterilen mücadele ve alınan puan için de oyuncularımıza primverme kararı aldık" dedi.

Transferçalışmaları hakkında da bilgi veren İrban, "Yerli ve yabancı bir çokoyuncu Antalyaspor’a gelmek istiyor. Kadroda rotasyonu arttırabilmekiçin 2-3 transfer daha yapmamız gerek. Bütçemize uygun, takım ruhunakatkı verecek oyuncuları yerli oyuncuların transfer dönemi bitmedenkadromuza katabiliriz. Antalyaspor’a gelmek isteyen oyunculara kapımızaçık" dedi.

Takımdaarkadaşlık, birlik ve beraberliğin üst düzey olduğunu belirten İrban,"Hentbolda henüz ilk sezonumuz. Sponsorluk ve reklam çalışmalarımızdevam ediyor. Eksiklerimizi de sırayla kapatıyoruz. 3 yıllık birplanlamamız var. Her sezon üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz.Oyuncularımızın da karakterleri, mücadele ruhları bizi daha iyisiniyapmaya şevk ediyor. Bu yüzden prim sistemini getirerek, oyuncularımızıödüllendirmek istedik" ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme