Antalyaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet

Hentbol Erkekler Süper Ligi temsilcisi Antalyaspor’da hedef mutlak galibiyet.

Cumartesi günü saat 13.00’te Maliye Milli Piyango ile Antalyaspor arasında THF Spor Salonu’nda Fırat Beyde – Hasan Kaygusuz ikilisinin yöneteceği  müsabakada, Antalyaspor 2 puanı alan taraf olmak istiyor.

Ligde oynamış olduğu iki müsabakayı da şanssız bir şekilde kaybeden Akdeniz ekibinde  Antrenör Tufan DAĞSEVEN , Hentbolhaber.Net ‘e yapmış olduğu açıklamada :

"Maliye Milli Piyango, genç bir kadroya sahip ancak bu ligin tecrübeli ekiplerinden bir tanesi… Amacımız ligin ilk iki haftasında yaşamış olduğumuz problemleri, sıkıntıları ortadan kaldırmak. Lig öncesi bazı belirsizliklerin olması sebebiyle takımım daha yeni yeni oturmaya başladı. Müsabaka oynadıkça kendimize geliyor ve istediğimiz oyunu ortaya koyuyoruz. Eminim yarın bizi güzel bir müsabaka bekliyor. Ankara’daki bu kritik müsabakada gülen taraf inşallah biz olacağız." Dedi.

DAĞCI; "ŞANSSIZLIĞIMIZI YENECEĞİZ"

Antalyaspor’un 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Burak DAĞCI, Maliye Milli Piyango müsabakası ile ilgili olarak: "Ligde iyi başlamadık. Şanssız müsabakalar çıkardık. İnşallah yarın şeytanın bacağını kırıp ilk galibiyetimizi alarak Antalya’ya döneceğiz. Takım arkadaşlarım ile bu müsabakaya hazırız. Umut ediyorum ki müsabaka sonrası tekrar galibiyeti konuşuruz. Her iki takımada yarın başarılar." Dedi.

Bakmadan Geçme