Antalyaspor’da keyifler yerinde

Yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmalarını bitiren Antalyaspor Hentbol takımı, Barbükü (mangal) partisi yaptı.

Bosna Hersek’te yapılacak olan ikinci etap kamp çalışmaları öncesinde kırmızı-beyazlı takım Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Antalyasporlu hentbolcular havuzda da eğlenceli dakikalar yaşadı. 

Organizasyona Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tahsin Aksoy ve Aşkın Çomakoğlu, koordinatör Hakan Gürcuoğlu ve Antalyaspor A.Ş Basın sorumlusu Nur Hayat Ayan’da katıldı.

Antalyaspor Hentbol Şube sorumlusu Hakan İrban, Bosna Hersek’ye önemli bir turnuvaya gideceğiz. Şampiyonlar ligi düzeyinde takımlarla maçlar yapacağız. Tam anlamıyla lige hazır girmek istiyoruz. Takımımızda birlik ve beraberlik üst düzeyde dedi.

Haber

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren İrban, “A Milli takım düzeyinde çok sayıda oyuncumuzu kadromuza kattık ancak kısıtlı bütçemiz olmasından dolayı transferde istediğimiz son hamleleri yapamadık. Takımımıza en az 1 tanesi sağ oyun kurucu olmak üzere 2-3 tane daha transfer ihtiyacı var. Nokta transferler yapabilirsek ligde önemli noktaya gelebilecek şansımız var. Bütçe sponsorluk arayışlarımız devam ediyor” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme