Antalyaspor’da mağlubiyet üzüntüsü

Erkekler Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda Göztepe Spor Kulübü’ne yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Erkekler Süper Lig 5’inci haftasında Antalyaspor, Göztepe Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Antalyaspor, 6 puanla haftayı 4’üncü sırada tamamladı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Okan Halay, Göztepe deplasmanında kadroda büyük değişim yaşanmasına rağmen takımının istediği oyunu sahaya yansıttığını dile getirdi. Sporcularından her zaman Antalyaspor’a yakışır oynamalarını talep ettiğini vurgulayan Halay, Göztepe maçının 45 dakikalık bölümünde istedikleri oyunu oynadıklarını söyledi. 

Göztepe Spor Kulübü’nün Avrupa kupalarına katılmak hedefiyle güçlü kadro oluşturduğuna değinen Halay, “Böyle bir takıma karşı son pozisyona kadar iyi oynadık. Sonuç olarak bu maçı kaybettik. Üzgünüz fakat sahaya yansıtılan karakterden memnunum. Bu takımın potansiyelini, neler yapıp yapamayacağını çok iyi biliyorum. Yeter ki cezamız olmasın, sakatlığımız olmasın, yeter ki takım kimyamız başka nedenlerle bozulmasın. Oyun karakterimizi sahaya yansıttığımız, mücadelemizi sergilediğimiz her maça ortağız” dedi.

Kaynak: Antalya Ajans

Bakmadan Geçme