Antalyaspor’da Modaya Uydu

Spor Toto Süper Lig Ekiplerinin, Son Dönemde Hentbola Gösterdiği İlgi Artarak Devam Ediyor…

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde yer alan Beşiktaş ve Trabzonspor gibi Spor Toto Süper Lig futbol kulüplerine kısa bir süre önce Hentbol Şubesi açanMersin İdmanyurdu ve Orduspor Kulüpleri de katılmıştı. Mersin İdmanyurdu2012-2013 sezonunda Erkekler 1. Lig B Klasmanı’nda, Orduspor iseKadınlar Hentbol Süper Ligi’nde boy gösterecek.

ANTALYASPOR DA HENTBOL’DE

Hentbolde yaşanan bu olumlu gelişmelerin ardından Antalyaspor‘da Hentbol Şubesi açma kararı aldı. Bugün öğleden sonra gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, Antalyaspor Yönetimi, Hentbol Şubesi açarak, 2012-2013 sezonunda Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele etmek için Türkiye Hentbol Federasyonuna başvuru yapma kararı aldı.

Konu ile ilgili olarak Antalyapor Yönetiminin önümüzdeki günlerde bir basın toplatısı düzenleyeceği ve yaşanan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacakları kaydedildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu‘nun da, önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıda Antalyaspor‘un müracaatını değerlendirip, karara bağlayacakları ifade edildi.

Bakmadan Geçme