Antalyaspor’da Murat Mızrakçı ilk maç öncesi konuştu

2020-2021 THF Erkekler Süper Lig 2020-2021 sezonunun ilk maçında cumartesi günü günü 15.00'da Nilüfer Belediyespor'un konuğu olacak olan Antalyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

HENTBOLHABER.NET – Kırmızı-beyazlılar,  26 Eylül 2020 Cumartesi günü 15.00’da Üçevler Spor Tesisleri’nde Nilüfer Belediyespor’un konuğu olacak. 

Bu sezon Antalyaspor Kulübü Derneği’ne devredilip küçülmeye giden ve kadrosunda çoğunlukla 2000 ve üzeri doğumlu oyuncu bulunduran Antalyaspor’da göreve yeni getirilen Murat Mızrakçı, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

Mızrakçı, “Göreve yakın zamanda başladım. Oyuncuları yakınen tanıyorum. Ancak ilk maça hazırlanmak için çok kısa bir zamanımız vardı. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Nilüfer Belediyespor güçlü bir takım. İlk hafta mağlup olabilir, kazanabilir, müsabaka berabere de bitebilir. Takım olarak oyun anlayışımız ile adapte olarak ilerlemeye çalışacağız. Hentbol şube sorumlumuz ile gerekli planlamaları yaptık. Yeni sezon takımlarımız, hakemlerimiz ve tüm hentbol ailesi için hayırlı olsun” dedi.

 Antalyaspor’un ilk yarı fikstürü şu şekilde:

1. HAFTA: Nilüfer Belediyespor – Antalyaspor
2. HAFTA: Antalyaspor – Güneysu SK
3. HAFTA: MYK Hentbol – Antalyaspor
4. HAFTA: Antalyaspor – Köyceğiz Belediyespor
5. HAFTA: Ümitköy And. İHL Başkent Akademi – Antalyaspor
6. HAFTA: Antalyaspor – Göztepe
7. HAFTA: İzmir Büyükşehir Belediyesi – Antalyaspor
8. HAFTA: Antalyaspor – Beşiktaş Aygaz
9. HAFTA: İstanbul Üni. Spor Birliği – Antalyaspor
10. HAFTA: Antalyaspor – Spor Toto SK
11. HAFTA: Beykoz Belediyesi – Antalyaspor

 

Bakmadan Geçme