Antalyaspor’da Prim Dopingi

Cumartesi günü saat 13:00’te deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor Hentbol takımında yönetimin prim dopingi mutlu etti.

Son 3 haftayı galibiyetle kapatan kırmızı-beyazlı takım ligde üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, "Güçlenen kadrosuylaGençlerbirliği ile yaptığımız maçı son saniyelerde kazandık. Bu sezonilk kez maçlarımızı oynadığımız 450 kişilik salonun tamamına yakınıdoldu. Taraftarımızın müthiş desteği galibiyetimizde önemli rol oynadı.Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber

Türkiye’de ve Antalya’da hentbolun gelişimi için önemli bir misyonüstlendiklerini belirten İrban, "Yaptıklarımız ve yapacaklarımızlahentbolu Antalya’da ve Antalyaspor camiasında sevdirmeye çalışıyoruz.Her geçen hafta maçlarımıza ilgi artıyor. Oyuncularımız da gösterdikleritakım ruhu ve mücadele ile taraftarımızın beğenisini kazanıyor"ifadelerini kullandı.

Hentbolda ilk sezonlarının olduğunu vurgulayan İrban,"Doğrularıyapmaya çalışıyoruz. Yerli ve yabancı tüm oyuncularımıza anlaştığımızmiktarların aynısını sözleşmelerine de yazdık. Geride kalan 3 ay boyuncamaaşlarını verdik. Bu ay 4. maaşlarını da vereceğiz. Oyuncularımız dahaönce Özel İdare maçından dolayı prim almayı hak kazanmışlardıGençlerbirliği maçının ardından soyunma odasında sürpriz yaparakyaklaşık 10 Bin TL prim vereceğimizi söyledik" dedi.

Oyuncularımıza imzaladığımız sözleşmelerden fazlasını yapmayaçalışıyoruz diyen İrban, "Takımımız da aldığı galibiyetlerle AntalyasporHentbol takımının gücünün arttırıyor ve ömrünü uzatıyor. Yerli yabancıbir çok oyuncu artık Antalyaspor’a gelmek istiyor. 1-2 transfer dahayapabiliriz ancak bizim önceliğimiz mevcut oyuncularımıza olansorumluluğumuzu yerine getirmek. Transfer yapmak için yapmayacağız.Antalyaspor’da oynamak, çalışmak için fedakarlık yapan herkesle görüşür,şartlar uygun olursa da kadromuzda yer veririz" dedi.

Bakmadan Geçme