Antalyaspor’da Transfer Taarruzu

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Antalyaspor’da, dış transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonuna yaptığı başvurusu kabul olan Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Lig fikstürünün belli olmasından sonra antrenör Tufan Dağseven ile anlaşan Akdeniz ekibi, dış transferde Dağseven’in istediği sporcuları bir bir kadrosuna katıyor.

Şu ana kadar yerli ve yabancı bir çok sporcu ile görüşen ve anlaşan Antayaspor, ligin en zorlu deplasmanlarından biri haline gelmek istiyor.

Haber

NEVZAT TAMAM, YABANCILAR YOLDA

İlk transferini Bursa Nilüfer Belediyesi ile yollarını ayıran, yıllarca Milli Takımın kalesini koruyan Nevzat Hocaoğlu ile yapan Kırmızı-Beyazlılar, yabancı transferde 2 Tunuslu, 1 Makedon sporcu ile kesin anlaşırken, 1 Sırp oyuncu ile de görüşmelerini sürdürüyor. Adları sır gibi saklanan bu hentbolcuların kimler olduğunun çok kısa bir süre içerisinde açıklanacağı kaydedildi.

"ANTALYASPOR’A YAKIŞIR BİR KADRO"

Antrenör Dağseven yapmış olduğu açıklamada, "Transferde son aşamaya geldik. İdari kadromuz ve teknik heyetimiz devamlı iletişim halinde. Amacımız Antalyaspor’a yakışır bir mücadele örneği sergilemek için en iyi kadroyu kurmak." Dedi.

Bakmadan Geçme