Antalyaspor’da yüzler gülüyor

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Bosna Hersek'te devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Avrupa'nın en prestijli turnuvasında ilk ik maçı geride bıraktı.

Bu yıl 47. yapılan Doboj turnuvasına özel olarak davet edilen Antalyaspor, Bosna Hersek ve Slovakya şampiyonu takımları ile başa baş maçlar çıkartarak göz doldurdu.

İlk maçında Bosna Hersek şampiyonu İdvidac ile 35-35 berabere kalan Antalyaspor, ikinci maçında Slovakya şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi’nin güçlü takımı Tatran’a 36-25 mağlup oldu. Antalyaspor bu karşılaşmada da maçın son anlarına kadar başa baş mücadele sergilerken son 10 dakikada fark açıldı.

Antalyaspor Baş antrenörü Okan Halay, Bosna Hersek’te hem turnuvada maçlar yaptıklarını hem de günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Maç günleri sabah antrenman akşam maç, diğer günler ise sabah ve akşam antrenman yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Halay, “Hentbol kültürü ve Şampiyonlar ligi deneyimi üst düzey takımlarla maç yapıyoruz” dedi.

Son oynadıkları Tatran’a karşı da mücadele anlamında çok ciddi bir performans gösterdiklerini belirten Halay : “Sakatlıkları bulunan Adnan ve Uros’u tedbir amaçlı oynatmadık. İlk yarıda öne geçtiğimiz anlar oldu. 50 dakika boyunca fark 2-4 arasında tuttuk.  Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımıza uzun süreler şans verdik. Özellikle bize karşı kütle olarak çok üstün olan takıma karşı kendimizi çok iyi şekilde test etme fırsatı bulduk. Doğru ve emin adımlarla ilerliyoruz, takım ritmini tam olarak yakaladığımızda güzel başarılara imza atacağımız inancındayım” dedi.

Bakmadan Geçme