Antalyaspor’dan 3 Transfer Daha

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Antalyaspor, Bojan Brnjas, Recep Dege ve Recai Dege kardeşleri renklerine bağladı.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi. Sezon hazırlıklarını tamamladıklarını aktaran İbran, "Bugün imza atacak olan 3 oyuncumuz da bu karşılaşmada forma giyebilecek. Hedefimiz ligi geçen yılki bulunduğumuz yerden daha iyi yerde bitirmektir. Eksikliklerimizin farkındayız. Kısa süre içinde onları da tamamlayacağız" dedi. 

İrban, Bursa Nilüfer takımından Recep ve Recai Dege kardeşleri kadrolarını kattıklarını, geçen yıl kadrolarında olan Bojan Brnjas ile de sözleşme yenilediklerini kaydetti. 

Takım kaptanı Ali ise iyi hazırlandıklarını ve Mersin’de hedeflerinin galibiyet olduğunu hatırlatarak, "Bu galibiyeti maç saatinde evlenecek olan antrenörümüze hediye etmek istiyoruz" dedi. 

İkinci kaptan Ayhan da yeni sezona galibiyetle başlamak istediklerini ifade ederek, hazırlıkların çok iyi geçtiğini belirtti. 

İmza töreninin ardından kırmızı-beyazlılar yarın deplasmanda karşılaşacakları Mersin hentbol maçı için bu şehre hareket etti. 

Bakmadan Geçme