Antalyaspor’dan bir “ÜÇ”lü daha

Erkekler Süper Lig’de Antalyaspor, daha önceden anlaşmaya vardığı oyunculara imza arttırmaya devam ediyor.

Dün üç imza arttıran kırmızı-beyazlı ekip bugün de imzalara devam etti. Mikail Yıldırım, Recep Dege ve Enis Yatkın ile yeniden sözleşme imzalandı.

Başkan Nafiz Tanır yapmış olduğu açıklamada; “Antalyaspor Kulübü olarak, Süper Lig’deki mücadelemiz devam ediyor. Geçen yıla göre daha güçlü bir kadro ile sezona girmeyi amaçlıyoruz. Antalyamızı en iyi şekilde temsil etme görevi bilinci içindeyiz. Hentbol Şube sorumlumuz Hakan İrban, iki yıldır bu görevi başarı ile yapıyor ve bu yılda devam ediyor. Kendisine yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz sezon kadromuzda olan A Milli takımda da yer alan 3 değerli oyuncumuz ile yeniden anlaştık. Sol oyun kurucu mevkisinde oynayan Mikail Yıldırım, geçtiğimiz sezon içerisinde kadromuza dahil olmuştu, A Milli takım oyuncusu ve tecrübeli biri isim.

Daha önce de Antalyaspor’da oynayan ve kısa bir ayrılıktan sonra geçtiğimiz sezon devre arasında kadromuza yeniden katılan sol kanat oyuncusu Recep Dege, Antalyaspor’da gösterdiği performans ile kariyerinde ilk kez A Milli takıma seçildi.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiğimiz ve bizi yanıltmayan kalecimiz Enis Yatkın’da kariyerinde ilk kez Antalyaspor forması ile A Milli takıma seçildi. Bu 3 Milli oyuncumuzla sözleşmelerimizi yeniliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun”dedi.

Haber

 




Bakmadan Geçme