Antalyaspor’dan Budak’a Ziyaret

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor’un Hentbol Şubesi Sorumlusu Hakan İrban, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak’ı ziyaret etti.

Hakan İrban, Antalyaspor A.Ş’nin eski yöneticilerinden işadamı Cihan Bulut’un da katıldığı ziyarette ATSO Başkanı Budak’a, Antalyaspor Hentbol Takımı ile ilgili bilgiler verdi. Geçtiğimiz senelerde Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren takımın, bir ara kapanmasının gündeme geldiğini belirten İrban, "Antalya’nın prestiji adına devam kararı aldık. Antalyalı işadamlarının desteği ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Antalyaspor Hentbol Takımı, şu anda salon sporlarında Antalya’yı en üst seviyede temsil eden takımımız. Süper Lig’de 14 takım var. Geride kalan 5 haftada ortaya koyduğumuz mücadele ile takdir topladık" dedi. 

ANTALYASPOR ANTALYA’NIN EN ÖNEMLİ MARKASI 

ATSO Başkanı Budak ise, Antalyaspor’un Antalya’nın en önemli markası olduğunu vurguladı. Antalya’nın geçmişte su sporları ve atletizmde başarılı sporcular yetiştirdiğini belirten Budak, son dönemde Antalyalı sporcuların Antalya’da yeterli desteği görmemeleri nedeniyle başka kentlerin takımları adına yarıştığını söyledi. ATSO olarak Antalya’da amatör sporlara Oda’nın imkanları doğrultusunda ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Budak, işadamlarına da "Amatör sporlara destek olun" çağrısında bulundu. 

DAHA FAZLA DESTEK OLUNMALI 

Antalya’da kentlilik kültürünün ve bilincinin henüz arzu edilen düzeye gelmediğini ifade eden Budak, "Antalya’da Türkiye’nin en önemli turizm yatırımları bulunuyor. Milyon dolarlık tesislerimiz var. Tanıtımda en önemli unsurlardan birinin spor olduğunu unutmamalıyız. Bu kente her yıl binlerce yerli ve yabancı spor takımı kamp yapmaya geliyor. Antalya’daki yatırımcılarımız, amatör spor kulüplerimize daha fazla destek olmalı" diye konuştu. 

İrban, ATSO Başkanı Budak’a Antalyaspor Hentbol takımına desteği dolayısıyla teşekkür ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. 

Bakmadan Geçme