Antalyaspor’dan Destek Çağrısı

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, sorunsuz bir sezon geçirmek için taraftardan ve işadamlarından maddi yardım çağrısında bulundu.

 Kulüpten yapılan açıklamada, Antalyaspor Hentbol Takımı’nın geçen yıl teknik, idari ve mali olarak Akdeniz Üniversitesi sponsorluğu ile Süper Lig’de yer aldıkları hatırlatıldı. 

Sponsorluğun bitmesinin ardından kolay olanın takımı kapatmak olduğunu belirten Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, Antalyaspor ismini her yerde yaşatmak için hentbol şubesinin devamına karar verdiklerini kaydetti. 

Zorlu bir yolculuğa çıktılarını belirten İrban, "Oyuncuların konaklama ve tesis sorununu çözdük, transferin yüzde 80’ini bitirdik. Ancak sezonu rahat geçirmemiz için yerli ve yabancı 2-3 transfere daha ihtiyacımız var. Sorunsuz bir sezon için de Antalyaspor’a gönül verenlerin desteğini bekliyoruz. Göztepe Hentbol Takımı’nı taraftarları finanse ediyor. Taraftarların desteği ile profesyonel liglerde yıllardır mücadele ediyorlar. Bizim de taraftarımız, iş adamlarımız benzer desteği neden vermesin. İsterlerse kulübümüze bağış yaparlar, isterlerse 5 bin liradan başlayan reklam alanlarımızdan alırlar. Damlaya damlaya göl olur. Herkes elinden gelen desteği verirse Antalyaspor ismini yaşatabiliriz. Bu takım hepimizin. Herkesin desteğini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme