Antalyaspor’dan Taraftarına Çağrı

Cumartesi günü saat 13:00’te sahasında Bursa temsilcisi Nilüfer’i ağırlayacak olan Antalayaspor Hentbol takımında hazırlıklar devam ediyor.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, taraftarları maça davet etti.

Hentbol şubesinin kapatmayarak Antalya’da salon sporlarında en üstdüzeyde temsil ettiklerini belirten İrban, "Hentbol Federasyonu’na songün başvurarak, devam kararımızı bildirmiştik. Sezon öncesini neredeysegeçirmedik. Bizim için kısa sürede lig başladı. Bir yandan lig ve kupamaçları yaparken bir yandan da transfer çalışmalarımız devam ediyor"dedi.

Ligin ilk 4 haftasını kendileri için sezon başı hazırlığıniteliğinde geçtiğini belirten İrban, "Sezon başı hazırlığını tamyapamamamız nedeniyle ligdeki ilk 4 haftayı kendimiz için sezonahazırlık olarak gördük .Bu süre zarfında ligde 3 ve kupada 1 maç yaptık.Cumartesi günü de Bursa Nilifüer ile oynayacağız. Takım olarak hemsezona hazırlanıyoruz hem de maçları oynuyoruz. Ligde 1 puan aldıkkupada tur atladık. Eksiklerimize rağmen, beklentilerimizin üzerindemaçlar oynuyoruz. Cumartesi günü Nilüfer karşısında da bunu devamettirmek istiyoruz" dedi.

Bu sezon en büyük gücümüz Antalyaspor ruhu diyen İrban, "Takımdakioyuncularımız da tribünlerle bütünleşiyor. Taraftarlarımızın desteği ileoyuncularımızın mücadele gücü artıyor, Antalyaspor ruhu ortaya çıkıyor.Bursa Nilüfer maçında da taraftarlarımız en büyük itici gücümüz olacak.Herkesi maça bekliyoruz" dedi.

(Antalyasporum)

Bakmadan Geçme