Antalyaspor’dan Taraftarına Teşekkür

Antalya şehrini salon sporlarında en üst düzeyde temsil eden takımlarından biri olan Antalyaspor Hentbol takımı, sahasında oynadığı zorlu maçta Maliye Milli Piyango’yu yenmenin mutluluğu yaşanıyor.

Kırmızı-beyazlı takımın sorumlusu olan Hakan İrban, galibiyette taraftarın önemli katkıda bulunduğunu söyledi.

İrban,"Akdeniz Üniversitesi içerisinde 400 kişilik küçük bir salondamaçlarımızı oyuyoruz. Maçlarımız ücretsiz ancak sezon başından berisalon dolmadı. Hatta Beşiktaş ile sahamızda oynadığımız maçta adetadeplasman yaşadık ancak hafta sonunda Maliye Milli Piyango ileoynadığımız maçtaki taraftar desteğinden çok memnun kaldık" dedi.36-32yendikleri Maliye Milli Piyango maçında da salonun dolmadığını belirtenİrban, "Salon tamamen dolmadı ancak taraftarın verdiği coşku çokiyiydi. Oyuncularımız bu sezon ilk defa maçın başından sonuna kadartezahüratlar eşliğinde oynadı. Taraftarı desteği ile birlikte maçı dakazanmasını bildiler" dedi.

Mütevazibir bütçeleri olduğunu belirten İrban, "Kadro derinliğimizrakiplerimize göre daha az ancak takım ruhumuz devreye girince her maçkazanabilecek gücümüz var. Bu yüzden taraftar desteğine ihtiyacımız var.Maliye Milli Piyango maçında bizi yalnız bırakmayan başta 07 GençlikFatal Kings grubu olmak tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Hakanİrban, kırmızı-beyazlı takımın önümüzdeki iki lig maçının programınbelli olduğunu da açıklayarak hem İstanbul’da hem de Antalya’dayapacakları maçlarda taraftar desteği yanlarında görmek istediklerinisöyledi.

23 Kasım Cumartesi
15:00 İstanbul Anafen Koleji – Antalyaspor (Kartal İto Spor Salonu)

30 Kasım Cumartesi
13:00 Antalyaspor – Gençlerbirliği (Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon)

Bakmadan Geçme