Antalyaspor’un Hentbolda Hedefi Büyük

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, yeni sezon hedefini Avrupa Kupaları olarak belirledi.

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, yeni sezonhedefini Avrupa Kupaları olarak belirledi. Kırmızı beyazlı kulüp, geçenyılki takım kaptanı Ali Canikli ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Antalya’dakiHasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor hentbolşube sorumlusu Hakan İrban, hentbol takım baş antrenörü Tufan Dağseven,yardımcı antrenör Tayfun Binler katıldı. Kendisini bir yıl dahaAntalyasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusuAli Canikli, 6 kez giydiği (A) Milli formayı 7’nci kez Antalyaspor’dagiymek istediğini söyledi. Antalyaspor’u evi gibi gördüğünü de belirtenAli Canikli, hentbolu Antalya’da bırakmak istediğini belirtti.

BAŞ ANTRENÖR TAKIMINDAN UMUTLU

Hentbolşube sorumlusu Hakan İrban da Ali Canikli’nin 2 yıldır Antalyaspor’datakım kaptanlığı yaptığını hatırlatarak, "Ali başarılı oyuncularımızdanbiri. Kendisiyle her konuda anlaştık. Ligde Avrupa Kupaları’nı getirecekbir kadro ile mücadele edeceğiz" dedi.

Baş Antrenör Tufan Dağseven,10 günlük Akseki kampında moral depoladıklarını ifade ederek, "Geçensene hazırlık sezonu geçirmedik. Bu sene hedefimiz çok daha farklı. Yenitransferlerimizle birlikte bu sezon geçen yıl bitirdiğimiz yerin çoküzerinde ligi kapatmayı arzuluyoruz. Asıl hedefimiz play off ve AvrupaKupaları" diye konuştu.

Bakmadan Geçme