Antrenör H.Kemal Durak’tan Açıklamalar

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: “Herkesin sabırlı olması ve desteğini sürdürmesi halinde başarı gelecektir” dedi.

 Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde sahasında Maltepe Belediyesi’ni 29-24 yenerek liderliğe yükselen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nde antrenör Hüsnü Kemal Durak, herkesin sabırlı olması ve desteğini sürdürmesi halinde başarının geleceğini söyledi. 

Antrenör Hüsnü Kemal Durak yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını belirterek, "Yedi yeni transfer ile mücadele ediyoruz. Rakiplerimize saygı duyarak oynuyoruz. Ayder yaylasında iki günlük kamp programı ile maçlara hazırlanıyoruz. Bu kamplar gücümüzü artırıyor. Geçen yılların üzerine koyarak bir yerlere gelmek için çabalıyoruz. Beklenilen hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. 

Seyirci desteğinin her geçen maç arttığını ifade eden Durak, "Destek arttığı müddetçe daha iyi yerlere geleceğiz ama seyircimiz biraz durağan. Maç içerisine daha fazla girmelerini ve takımı ateşlemelerini bekliyoruz. Herkesin sabırlı olması ve desteğini sürdürmesi halinde başarı gelecektir. Bu desteğin en önemli ayağını taraftar oluşturuyor. Mütevazi bir takımız ama gücümüzü de biliyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme