Araç Belediye’den 2 Transfer Birden.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor, Belaruslu oyuncu Olga Petrova ve Kübra Tümer ile sözleşme imzaladı.

Araç BelediyeBaşkanı Mustafa Ayanoğlu, bir işletmede düzenlenen törende yaptığıkonuşmada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transferlerigerçekleştirdiklerini söyledi.

Kastamonu’yu temsil eden iyi bir takım yaratmak için yolaçıktıklarını ifade eden Ayanoğlu, "Bir tane daha oyuncu transfer edipsezonumuzu kapatacağız. Takım ilk anda çok çalışamadı. Ama Nedzad hocayagüveniyoruz, inanıyoruz. Bu açığı kendisi kapatacak. Lig başladığızaman takımımız hazır hale gelecek. En iyi sonucu alacağımızainanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktör Nedzad Masic de dün ilk hazırlık maçını BayanlarSüper Kupa karşılaşması için Kastamonu’ya gelen Muratpaşa Belediyesi ileoynadıklarını ifade ederek, karşılaşmada nerede olduklarınıgördüklerini söyledi.

Yeni bir takım kurduklarını ve bu takımın iyi olması için sabretmek gerektiğini vurgulayan Masic, şöyle konuştu:

"Bu yıl hedefimiz Avrupa Kupalarına kalabilmek. Herkesin yardımıylave sabırla bunu da gerçekleştireceğiz. Takıma zaman lazım. Çünkü yenioyuncularımız var. Çok antrenman yapmamız lazım. İnşallah başarıyla busezonu da açacağız."

Masic, geçtiğimiz hafta yapılan bir antrenman sırasında oyuncularıCeren’in burnunun kırıldığını ve ameliyat olduğunu belirterek, bunedenle ligin ilk maçında sahada olmayacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından, Belarus’un Pogon Baltica Szczecin takımındanOlga Petrova ve Yeni Mahalle Belediyespor’dan transfer edilen KübraTümer ile 1’er yıllık sözleşme imzalandı.

Bakmadan Geçme