Araç Belediyesi ile Ardeşen Gsk Maçı Sonrası

Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic ve Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak müsabaka sonrası açıklamalarda bulundular.

Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, rakip kalecinin çok iyi oynaması sonucu kötü bir sonuç aldıklarını söyledi.

Masic, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi 5. haftasında kendisahasında konuk ettikleri Rize temsilcisi Ardeşen Gençlik Hizmetleri veSpor Kulübüne karşı iyi motive olduklarını belirterek, "Motivasyonumuziyiydi ve maçı kazanmak istedik. Ama karşılaşma öncesi birazsıkıntılarımız vardı. Şutla ilgili sorunlarımız vardı. Rakip kaleci çokiyi performans gösterdi. 4 tane 7 metre atışını kaybettik. Rakip kaleciçok güzel kurtarışlar yaptı. Bunların yanı sıra bizlerin ataklarınahızlı karşılık verdiler. İkinci yarı daha iyiydik. Kalecimizsakatlandığı zaman hemen akabinde iki oyuncumuza 2 dakika cezasıverildi. Bunu rakip çok iyi kullandı ve farkı açtı. Bu yıl bütün ligdekitakımlar hemen hemen birbirine çok yakın rakipler. Bundan kendimize birders çıkartacağız. Bizim yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Umarım bukarşılaşmayı unutup hatalarımız düzeltip iyi sonuçlar alacağız. Aslındaoyuncularımız anlaştığımız oyun üzerinde iyi oynadı. Rakip takım iyişutlar attı ve çok iyi koyarak ani ataklar yaptı. İkinci yarı çok dahahızlı geçti. Bu yüzden geride kaldık" dedi.

Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Teknik Direktörü HüsnüKemal Durak ise aldıkları sonucun kendileri için önemli olduğunu ifadeederek, "Tekrar bir seri yakalamak istiyorduk ve bunu da başardık. Buyüzden rakibimizi çok iyi analiz ettik. Rakibi çok iyi tanıyoruz. 5 taneyabancısı olan güçlü bir ekip. Bu rakibi yenmek buradan her takımanasip olmaz. Çünkü kolay bir iş değil. Güzel bir galibiyet aldık. Seridevam edecek ve şuanda 8 puanla ligde ikinci sıradayız. Tabii bu uzunbir maraton. Her şeyin sonu değil. Ben daha önce Kastamonu’da iki yılımıgeçirdim. Burada çok güzel anılarım oldu. Kastamonu halkına da buradansaygı ve sevgilerimi iletiyorum. Acele etmesinler çok iyi bir takımasahipler. Bu takım ileriki yıllarda çok iyi işler yapacaktır" diyekonuştu.

AA

Bakmadan Geçme