Araç Belediyespor Sessizliğini Bozdu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Kastamonu Araç Belediyespor, yabancı transferlerini gerçekleştirdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Araç Belediyespor Onursal Başkanı Bilgehan Çapraz, kulüpte düzenlenen törende yaptığı konuşmada, iki sezondur takımın başarılı olduğunu belirterek, hedeflerinin Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

 Bu yıl takımdaki sistemin biraz daha oturacağını ifade eden Çapraz, "Şimdiden kazasız belasız bir lig diliyorum. İnşallah sporcuların sahada gösterdiği performansı yönetim de dışarıda gösterir. Sezon sonuna Avrupa hedefine ulaşmış bir takım olarak gideriz" diye konuştu.

 

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ise takıma yurt içi ve dışından birçok sporcunun gelmek istediğini belirterek, bu nedenle transferde çok seçici olduklarını anlattı.

 Araç Belediyespor’un Kastamonu’yu ve Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etmesini istediklerini aktaran Ayanoğlu, "İdari ve teknik kadroyla Araç Belediyespor hedefine ulaşacaktır. Buna inanıyorum" ifadesini kullandı.

 Teknik direktör Nedzad Masic de bu yıl takımın hedefinin büyük olduğunu kaydederek, yeni transferlerin iyi birer seçim olduğunu söyledi. 

 Geçen yıla oranla daha profesyonel hareket edeceklerini dile getiren Masic, "Genç ve iyi bir takımız. Gelecekte de daha iyi bir takım olacağız ancak kadro tam değil. Bir Türk, biri yabancı iki sporcu daha transfer etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 Konuşmaların ardından Olesia Semenchenko ile Sırbistan’ın Redstar takımından Maria Grbic ve Olimpia Beskid Gur-Stalp takımından Victoria Panasiuk, sözleşmeye imza attı.
 
Kaynak :AA

Bakmadan Geçme